Bellfires Vento Classic 85

Bellfires Vento Classic 85 gashaard

Bent u er klaar voor? Laat u verleiden door de prachtige Bellfires Vento Classic 85. De Bellfires Vento Classic 85 is een unieke gashaard met verbluffende eigenschappen. Het design van deze haard is zo minimalistisch gemaakt dat er geen lijst meer te zien is. Doordat het interieur van de haard na het glas nog een klein stukje doorloopt, lijkt het alsof er zich helemaal geen glas voor de haard bevind! Met de Bellfires Vento Classic 85 kan u dus genieten van een “open” haardvuur met de gemakken van een gesloten systeem.

De Bellfires Vento Classic 85 – Van modern tot klassiek

De Bellfires Vento Classic 85 past mede dankzij zijn minimalistische design in alle interieurs, van modern tot klassiek. De Barbas Vento Classic 85 heeft een convectiemantel die lucht verwarmt en gelijkmatig verspreidt over de te verwarmen ruimte, via de bovenkant én via de voorkant van het toestel, onzichtbaar onder het kader. De optionele convectie ventilator kan dit proces nog versnellen. U voelt daardoor een comfortabele warmte.

De Barbas Vento Classic 85 is ook leverbaar twee kleinere modellen, namelijk de Barbas Vento Classic 75 en de Barbas Vento Classic 65.

De Barbas Vento Classic 85 staat brandend opgesteld in onze showroom te Apeldoorn.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes