Blog

Op deze pagina delen wij het laatste nieuws over de trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gashaarden en gaskachels.

Dru Powervent systeem

Geplaatst door op Jan 5, 2013 in Blog | 0 reacties

Schitterende oplossing – Dru Powervent systeem

Dru Powervent is een systeem dat er voor zorgt dat het rookgasafvoerkanaal nu horizontaal, verticaal of via allerlei bochten met een maximum van 20 meter naar de buitenlucht kan. Met het Dru Powervent systeem is er altijd wel een mogelijkheid voor een schitterende Dru haard in uw woning zo kunt u erg veel genieten van de warmte de sfeer en het schitterende vuurbeeld. Dru is met de Powervent systeem de enige haarden leverancier dat tot maximaal 20 meter rookgasafvoerkanaal naar buiten moet.

De Dru powervent systeem is toepasbaar bij de volgende modellen:

Dru Metro 80 xtDru Metro 100 xtDru Metro 130 xtDru metro 150 xt Series

De nieuwe Dru Metro 130 XT serie

Geplaatst door op Jan 5, 2013 in Blog | 0 reacties

Dru Metro 130 XT – Sfeervol

Dru metro 130 XT

De Dru Metro 130 XT slimline II is prachtige brede gashaard met een sfeervol vuurbeeld. De haard heeft een breedte van 130 cm waardoor het een opvallende verschijning is tevens biedt het ook in de grotere woonruimte een aangename sfeer en warmte. Kenmerkend voor deze brede haard zijn de grote robuuste houtblokken die bijna niet van echte houtblokken zijn te onderscheiden. Naast de frontuitvoering is deze haard tevens verkrijgbaar als doorkijk.

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes